fbpx

Restaurang Marité.

Restaurang Marité ligger vackert belägen i Östersunds båthamn. Hos oss avnjuter du god mat och dryck i en avslappnad miljö med Storsjön och Östersunds båthamn som utsikt.
Sedan 2001 har restaurang Marité varit en stor del av sommaren i Östersund, både för östersundaren och tillresta turister. Vi tänker självklart vara en del även 2020, dock är situationen annorlunda med Covid 19. Vi har anpassat vår verksamhet enligt dom regler och rekommendationer som berörda myndigheter bestämt. Allt för att ni som trogen gäst skall känna trygghet vid ert besök hos oss.

Restaurangen är öppen tisdag-lördag från 17.00. Boka bord här bredvid eller via mail på info@marite.nu.

Här nedanför kan du se menyn och den här veckans trerätters-erbjudande. Nytt för i år är att vi även erbjuder femrätters avsmakningsmeny. Fem rätter – 595kr/pers. (995kr inkl. dryckespaket, 795kr för alkoholfritt). Maila info@marite.nu för mer information och bokning. Endast förbeställning.
Vi kan också rekommendera ett besök på vår omtalade takterass som öppnar när vädret tillåter samt vår systerkrog och lunchrestaurang Arenarestaurangen.

Under hösten/vintern står Marité till förfogande som festlokal. Har du något att fira? Kontakta oss på info@marite.nu!

Välkommen att boka bord hos oss!

Veckans trerätters V.33

Restaurang - Marites chokladkaka med hallonmousse

Restaurangmeny 2020

Här kan du se vad vi vår meny för sommaren 2020.
Rätterna kan avnjutas i restaurangen eller på lilla terrassen!

Du kan ladda ner menyn som PDF här.

Boka ditt bord här ovanför.